Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

lauantai 25. syyskuuta 2010

20.9.1-24.9.2010 Syysretki Kaunissaareen. Päiväkirjaa ja kuvien järjestystä.

Kuvat ovat tässä blogissa asiajärjestyksessä.  Tiistaina 21.9. Oli kova tuuli.  Bloggerin teksturi on nyt niin epävakaa ja verkko huono, että en uskalla mennä noita tekstien päivämääriä muuttamaan.  Katoaa pian koko tekstin, kuten on monasti käynyt.
Ryhmittelin kuvat hieman aiheen mukaan, siinä on sieniä, kallioita, tuulta, kävelyretken kuvia ja laguunista venekuvia.  Näin kun julkaisee blogia vähän jälkikäteen, niin ei oikein aluksi tiedä, mitä siihen meinaa laittaa.  Idea selkenee sitten vähitellen.  Ainakin aluksi näyttää nyt siltä, että tähän tulee toistaiseksi paljon isoja valokuvia.
Kaunissaareen liittyvät aiheet painottuvat ainakin aluksi vahvasti.  Toivon, että Kaunissaaren vakiokävijät ja muut vieraat nauttivat Blogista ja valokuvista.

21.10.2010  Järjestin tekstit ja kuvat kutakuinkin oikealle paikalleen.  Päivämäärän kohdalla oleva kuva saattaa kuitenkin olla siis edelliseltä tai seuraavalta päivältä, mutta liitty siis sen päivän teemaan.  Tekstin päivämäärien muuttaminen ja siis järjestyksen muuttaminen näyttää onnistuvan mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...