Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

perjantai 22. lokakuuta 2010

Pressuja ja narua ostamassa, perjantaina satoi hieman lunta, Uusin kamera ostettiin ja tunnelma on odottava.

Katsoin Töpökin (The Book,  Venepäiväkirja) viimeisiltä sivuilta telakoinnin työlistan, jonka olin Juhannuksen kieppeillä kirjoittanut:  Osta 1 iso kevytpressu, 1-2 pientä,  Osta narua.

Prismasta löytyi 6x10 kevytpeite 29 Euron hintaan ja otin yhden kevyemmän.  Piipon hyvää 4 mm paksua narua pieni vyyhti.  Ilma oli tihkuinen.  Oli kestänyt noin kymmenen vuotta ennenkuin veneilijöiden tarve juuri tuon kokoisiin pressuihin huomattiin.

Perjantaina satoi lunta, Olin ostoksilla, taas Prismassa.  Saatiin perheeseen Canon PoweShot SX210  IS kamera.  Ensi kesänä saadaan siis entistä parempia kuvia.

Pakkaan hiljalleen tavaroita; kaaos ei ole nyt niin suuri kuin aiempina vuosina.  Ilma on ankea ja odottelen sunnuntaina tapahtuvaa veneen nostoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...