Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

torstai 23. syyskuuta 2010

Onko laitureilla pidetty grilliä? Eivätkö metsäsuomalaiset osaa elellä saarissa ?





























Laiturilla oli yksi pahoin palanut kohta, jossa ilmeisesti oli pidetty grilliä.  Tässä on toinen kohta, jonka tarinaa voi vain aavistella; mutta palamisen jäljiltä tämäkin näyttäisi olevan.  Onkohan joku sitten hiomakoneella siistinyt sen näin nätiksi.  Saaren hoitajat tekevät hienoa työtä ja korjailevat paikkoja parhaansa mukaan.  Joka vuosi on jotakin mukavaa järjestetty kävijöiden mukavuudeksi.
Ensi vuonna Kaunissaari on jälleen entistä kivempi käyntikohde.

2 kommenttia:

  1. Olisko ollut samainen grillaaja kun sitten kaatoi grillihiilensä siitä laiturilta mereen! Ei se satama-allas l. laguuni mikään kaatopaikka ole. Meren hyvinvoinnista on puhuttu niiiiin paljon, mutta kaheleita löytyy aina vaan.
    Kuten nuotiot maastossa, siitä kirjoitin viime viikolla. Arrggh.

    VastaaPoista
  2. Joo, sellaista se on. Alumiininen kertakäyttögrilli on myös eräs muoti-ilmiö, jonka ääressä on mukava viettää aikaa. Kai sen voisi vaikka täyttää vedellä käytön jälkeen ja jättää jäähtymään jonnekin.

    VastaaPoista

kiruta tähä eres vähä...