Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

torstai 23. syyskuuta 2010

Veneretken muonaa; makkara-peruna-parsapaistos.

Parsa on upeaa ruokaa; sitä kun kevyessä rasvassa ja vedessä kuullottaa 5 minuuttia, ja lisää sitten muut aineet, niin saapi hyvän muonan.
Ruokaöljyä paistamiseen, mehua juomaksi ja radiosta viihdykettä.
Joku ehti kysyä, että mitä yleismittarilla tehdään; No, ranskalaiset Gourmet-Kokit mittaavat parsan kypsyysasteen=vesipitoisuuden.
Suomalainen sinappi ja hyvä mehu kuuluvat asiaan.

Syksyisin on ruokavalio mietittävä täysin uusiksi.  Sen on pakko olla hyvin energiapitoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...