Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

torstai 21. lokakuuta 2010

Veneilykauden tiukin tilanne: Nyt tarkkana; karikoita lähellä; järjestän blogitekstejäni päiväjärjestykseen.

Nyt on tiukat paikat; järjestän tekstejä aikajärjestykseen ja toivon, ettei bloggeri ahmaise niitä.  Se ei ole nyt muutamaan päivään saanut tekstejämme syötäväksi, lienee siis peto nälkäinen :)

Kaunissaaren tekstit ja kuvat ovat kohta suunnilleen oikealla paikallaan, jos joku katoaa, niin yritän palauttaa.  Päivitän blogia nyt kahdesta eri kohtaa, siitä nämä omituisuudet.  Kyllä palikat kohta loksahtavat paikoilleen.

Eilen viikkasin isopurjeen, 11 neliötä, olohuoneen lattialla.  Ei ollut isoja hämähäkkejä, mitä olin käyttänyt tekosyynä pitkin kautta kun en avannut puomipussia.  Fokan laitoin käyttämättömänä yläkaappiin.

2 kommenttia:

  1. Nämä viimeisimmät tekstit jäivät nyt ilman kuvia, putosivatko järjestelyissä vai unohditko muuten lisätä kuvia isosta valikoimastasi? :)

    VastaaPoista
  2. Picasa-kansioni ovat täynnä. Ja vähän hirvittää laittaa blogiin montasataa kuvaa. Säilyvätkö ne siellä? Entä jos koko blogin kuvat katoavat? Tarkkaavaiset lukijat huomaavat, että Picasa-kansiossa on kymmenisen kuvaa odottamassa blogiin pääsyä. Yhdestä päivästä pitäisi laittaa 30 kuvaa, niin paljon tapahtuu. Marraskuulle taitaa siirtyä kuvat veneen nostosta. Minulla on muutamia tunnelmia myös odotuspäivistä laiturissa, ja haluan tuoda ne kunnolla esiin.

    VastaaPoista

kiruta tähä eres vähä...