Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

torstai 24. helmikuuta 2011

Strömsinlahdelle tehdään keinotekoista lintusaarta.

Olin rannalla 13.50 jälkeen, pakkasta oli kai tuikeat 16 astetta, mutta ilma oli tyyni ja aurinkoinen.
Ulkoilijoita oli liikkeellä paljon ja lukuisat ladut veivät jäälle.  Myös metsässä kierteli rannan suuntainen latu.  Ja oli todella harvinaista nähdä kaupunki-ympäristössä niin paljon hiihtäjiä, jopa jalkakäytävillä.
Kuulin, että uutta rantamuuria aletaan tekemään ehkä jo maaliskuussa.  Muita kerholaisia en nyt osunut näkemään.
     Rannalla oli kaivinkone tekemässä uutta keinotekoista saarta puron suuhun.  Keväällä, kun muuttolinnut palaavat, niillä on siis tiedossa turvallinen pesimäpaikka.

Kaivoin lapiolla veneen toisenkin puolen nyt kävelykelpoiseksi.  Samalla vapautin pressun painot, jotka olivat olleet pahasti lumen alla.  Kinokset ovat nyt noin 70 cm korkeat joka puolella venettä.  Lapioin myös hieman polkua sähkökaapille, mutta en ryhtynyt sähköjä virittämään.  Rannalla tarkeni olla vain pari tuntia.

Kun Google-Documents nyt kerta tarjoaa mahdollisuuden tallentaa sinne videoita, niin kokeilenpas tässä Elokuvan tekoa Picasa-ohjelmalla.  Musiikkia en vielä tähän ehtinyt soittamaan, mutta katsotaan...

                        Elokuva   1.45 minuuttia, valikoima päivän digikuvista.

Lunta telakalla siis riittää, talvi jatkuu.  Ja reipasta ulkoilumieltä vaaditaan siis jatkossakin.



2 kommenttia:

  1. Käypä vilkaisemassa Rupurannan Janin liikkuvaa kuvaa, mikäli et ole käynyt.

    VastaaPoista
  2. http://www.eerala.com/weblog/ Tosiaan! Tämä RUPURANTA on jo vuosikaudet ollut meidän perheemme suosikki. Ihania, rosoisenromanttisia rantakuvia, rappiota, joka on täynnä henkeä ja elämää.
    Toivon välillä omassa rantojenkuvaamisessa pääseväni samaan tunnelmaan, mutta liian siistejä ja sivistyneitä ovat nämä Hesan rannat.
    Täytyypä laittaa Rupurannasta linkkejä sivupalkkiin.
    Tämä minun "elokuvani" tulee varmaan kokemaan vielä joitakin parannuksia.....

    VastaaPoista

kiruta tähä eres vähä...