Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Corcboard.it -sivusto Blogaajan apuna ja ilmoitustauluna.

Testaan tätä ilmoitustaulua, millainen se olisi veneblogin apuna.  Tämä palvelu näyttää parantuneen kovasti sitten viime testin.
                http://www.corkboard.it/ 

Täältä se löytyy.  Viisi kuukautta sitten äkäilin, ettei siinä saanut lappuja kiinnitettyä tuolle korkkiselle alustalle, mutta nyt se ja moni muukin asia onnistuu.  Perustin veneelleni oman sivustonsa sinne.
      http://www.corkboard.it/viewprofile/minnemaat 

Se on siis tässä vaiheessa vain testauksen alaisena.  Tietotekniikka ja verkkoilu on aika tärkeää minulle ja vie näköjään myös osan veneen kunnostamiseen ja retkeilyyn tarkoitetusta ajasta.
Katsotaanpa siis, kehittyykö tästä sivustosta mitään.  Nyt aluksi siellä on vain muutama ilmoitus, mutta tällaista taulua voisin hyvinkin käyttää eri ihmisten keskeisenä yhteydenpitovälineenä.  Tauluille voi myöntää käyttö-oikeuksia halunsa mukaan ja ne voivat myös olla joko julkisia tai yksityisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...