Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Loviisa-Byö Päivätauolla Laguunissa

Postaukset jäivät lyhyiksi, kun ne joutui puhelimella tekemään, nyt on päässyt kotiin kirjoittamaan näitä.  Postausten järjestys on myös hieman sekaisin; osa lähetyksistä jäi jumiin verkkoon pitkäksi aikaa.  Ja kuvalaatu niissä on tuota 70.000 pixeliä.
22.7.  klo 12 lähdimme Loviisasta, mukana kaksi uutta matkustajaa.

Byössä pääsimme suoraan laituriin poijuihin klo 15.   Hinasimme veneet vielä vierekkäin, että saimme kahvit jaettua.  Neuvottelun aihe oli taas; keitetäänkö fiskarin vain MV:n pannulla.  Uimavesi oli lämmintä, sitä tuttua pientä töhnäklönttiä hieman kellui pinnalla...  Syvemmältä vesi oli viileätä, joten vedessä kyllä virkistyi.  Minä vielä hyppäsin jalat edellä veneen taka-kannelta veteen; sitä ei pitäisi tehdä harjoittelematta.  Selkään jäi jokin tuntu siitä tempusta muutamaksi päiväksi.
     Tusinan verran veneitä siellä oli, ja piipahtajia riitti.  Yksi moottoripursi oli Pietarista.
Tällä tauolla saimme tämän pitkän päivämatkan mukavasti puolitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...