Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Testaan mobiililaitteen toimintaa blogin postauksessa

ZTE Blade puhelimella...                                        


Jaa!  Tällaisena tämä kuva Merisatamarannan veneistä tuli puhelimella lähetettynä.  Eipä ole hääppöistä.  87.000 Pixeliä, vaikka kamerassa ne ovat luullakseni 600.000 pixeliä!  Mutta tämmöisinä siis seuraavan kahden viikon postaukset tulevat, jos niitä nyt yleensä saa lähetettyä.  Tämäkin tuli vasta pienen takeltelun jälkeen.  Kuvat saatan jälkeenpäin sitten vaihtaa oikealla kameralla otettuihin kuviin ja muuttaa myös asettelua.
     Mutta kirjoittaminen tuolla pikkupuhelimella on täyttä tuskaa.  Keksisinpä keinon, jolla voisin kirjoittaa MiniLäppärillä ja siirtää tekstin sitten puhelimeen.  Läppärissä minulla ei ole verkko-yhteyttä, mutta pystyn vaihtamaan tiedostoja siitä puhelimeen.
Siis odotettavissa tällaista kuvallista, karua kerrontaa.  Toivottavasti pystyn päivittäisen postauksen tekemään.  Ja toivottavasti selviän näistä lähtövalmisteluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...