Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Blogihaaste: neljännen albumin neljäs kuva, tässä vastaus

Sain http://mielikkini.blogspot.com/ blogilta haasteen osallistua kisaan otsikon mukaisesti.  Tämä osui olemaan 4. kuva kun Picasawebissä sattumalta tuli esiin ensimmäisenä viimeaikaiset-toiminnot ruutu.

Tässä on avaimeni rannan sähkökaapin päällä.  Sähkökaappi avautui tällä kertaa poikkeuksellisesti ilman kyyneliä ja kuumaa vettä.  Korkkikelluke pitää avaimissa tietenkin olla, mutta testaamatta on, että kelluisiko tuo painava nippu todella...

Hanskat olisin asettanut kuvaan paremmin, jos olisin tiennyt pääseväni näitä oikein esittelemään.  Nämä ovat pienellä digikameralla kuvaavalle ihmiselle sopivat hanskat ja ne ovat ERI PARIA.
Musta, oikealla oleva, on tavallinen rukkanen, jonka sisällä kamera on säilössä.  Vasemmalla puolella oleva, sininen on sellainen pilkkimiehen rukkanen, josta siis vain sormenpäät jäävät paljaaksi, kun rukkas-osan kääntää pois.  Nyt pakkasella talvella nämä pelastivat monta kuvaushetkeä.

Jatkan haastetta Twitteriin sivustolleni, josta töllistelemään osunutta blogaaja voi sen poimia.
Täältä http://twitter.com/#!/Heiklap haaste löytyy #Blogit  tai Blogit hakusanalla.  Muutenkin yritän tuolla hakusanalla välittää sinne tietoa näistä hienoista blogeista, joten tervetuloa vaan sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...