Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

perjantai 6. toukokuuta 2011

Veneen laitaan mustaa raitaa, limilautaan viivaa kaitaa...

Eilen oli muonana pizzaa ja piirakoita.  Nyt on savusiikaa, sienisalaattia, jäävuorisalaattia, pinaattiletut ja jugurtti.  Nämä kolme viimeistä päivää mennään bussikyydillä, vaikka illaksikin on tiedossa rankkaa ohjelmaa.

     Ja aika leppoisa päivä pitäisi olla.  Ja minun on jo aikakin hieman rauhoittua.  Mustaa raitaa pensselillä ja hieman lakkauksia.  Ja yritin lähettää blogini lukijoille blogikirjeessä pienen (140) kokoelman valokuvia WindowsLive-ohjelman kautta.  Mutta kun en ole käyttänyt ohjelmaa, niin se tuntuu vähän oudolta.  AiNiiJa; minähän suutuspäissäni poistin sen, kun viimeksi yritin käyttää sitä.  Ja nyt se ei osannut diaesitystä tehdä ja sitten kone tilttasi.   Että tuo projekti nyt vähän viipuu, mutta yritän järjestää asian.
Ja nyt verkon kanssa sählätessä tämäkin päivän alku meni vähän sotkuiseksi.  Mutta auringon paistaessa ja 8.10 , kun on jo 5 astetta, lähdetään kohti rantaa.

Päivästä on tosiaan tulossa kaunis ja lämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...