Vene saaria kiertää, maisemaa vaihtaa, tuulta etsii, myrskyjä kaihtaa. Kitaran soitossa elämän ilo, ulapan kimmellys, auringon kilo.
Syksyn kylmässä usva ja pimeä, saaret ja rannat, vailla nimeä. Satamaa etsit kuin äitisi kohtua, himmeän lyhdyn valo tuo lohtua ...

lauantai 14. helmikuuta 2015

Hohhoijaa.. onpa aika taas vierähtänyt.. kevättä kohden. Ja Glory Ukraine!

Kesä meni.. syksy tuli, talvi saapui; mitä tässä turhia selittelemään. ei ole muka joutanut kirjoittelemaan.  Saatin sitten lukemaan muiden blogeja.  Aika on verähtänyt mm. täällä:
https://www.dartlang.org/docs/tutorials/httpserver/
Write HTTP Clients and servers in dartlang.org, with DartEditor. hauskaa mutta aikaa vievää.
Blogisti etenee päättäväisesti opin autuaalla mutta kivikkoisella tiellä :)

Ajat on ehken olleet rankkoja; minkä vastapainoksi sitten juuttuu tietokoneen ja verkon ääreen; missä voi tuntea hallitsevansa kaiken.  Yksi pee-pee asia oli myös Saunalahden Laajakaista, mikä olisi pitänyt heivata mäkeen jo pari vuotta sitten.  Lähti nyt; ryminällä. Mm. se oli tehnyt kaiken olemisen aika raskaaksi.

Veneily: on ollut upeaa ja antoisaa; kiitos kaikille rannassa ja vesillä liikkuneille; pahoittelen, että ei ole jaksanut enempää.. joo joo.. laiska mikä laiska.

Talvitelakointi on sujunut hyvin; vaikka kattorakennelma ei olekaan ihan asiallinen.  Kerran jouduin hytin katolla maaten potkimaan jääklimppejä pressun pussin päältä.  Vieressä ison puuveneen väki pasutteli paksua lankkua uutta perähyttiä varten.  Minun pitäisi vielä virittää pieni aluspressu torjumaan isosta pressusta tippuvia valkeita muovi-hiukkasia. Ne tekisivät lakkauksen aika mahdottomaksi.

Ja me pojat on laulettu ja soitettu.. voi että!!   Vahvaa aikaa eletään..  Mutta vaaroja ja ongelmia voi olla tiellä.  Talvella on kuitenkin monta kertaa ollut se tunne, että on kerrankin saanut lukea ja kirjoittaa tarpeekseen.  Tsemppiä!  Joo.. sitä on..  usein.   Ja:  Glory Ukraine !!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiruta tähä eres vähä...